2 σκελίδες σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένες.
10 φρέσκα φυλλαράκια από πλατύφυλλο βασιλικό, χοντροκομμένα.
1 κουταλιά της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί.
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ, μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους. Τις δένουμε σε μια νάιλον σακούλα, τις αφήνουμε για 10 λεπτά και στην συναίχεια τις ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε σπόρια και κοτσάνια. Τις ψιλοκόβουμε, τις μεταφέρουμε σε ένα μπολ μαζί με το σκόρδο, το βασιλικό, το λάδι και το ξίδι, νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
2) Ανακατεύουμε ελαφρά και τοποθετούμε την σάλτσα κατά μέρος, μέχρι να την χρησιμοποιήσουμε.
2) Ανακατεύουμε ελαφρά και τοποθετούμε την σάλτσα κατά μέρος, μέχρι να την χρησιμοποιήσουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…