400 Γρ. μακαρόνι κοφτό.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ

1) Ρίχνετε άφθονο νερό σε μεγάλη κατσαρόλα, το αλατίζετε, προσθέτετε το μακαρόνι και το βράζετε 10 λεπτά ή όσο αναφέρετε στην συσκευασία του.
2) Τα σουρώνετε και κρατάτε λίγο ζωμό από τα μακαρόνια, για την περίπτωση που η σάλτσα γίνει αραιή (Βλ. ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΑΣΙΟΥ).
3) Σε ένα ζεστό μπολ ρίχνετε την σάλτσα (Βλ. ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΑΣΙΟΥ), ρίχνετε τα ζυμαρικά μέσα και ανακατεύετε απαλά, ώστε να πάει παντού η σάλτσα (Βλ. ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΑΣΙΟΥ). Σερβίρετε το φαγητό και το πασπαλίζετε με πιπέρι και θυμάρι.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…