ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
400 Γρ. λουκάνικα.
1 κρεμμύδι μικρό σε φέτες.
100 ml κρασί κόκκινο ξηρό.
2 κλαριά θυμάρι.
4 κουταλιές ελαιόλαδο.
Αλάτι και πιπέρι.
400 Γρ. λουκάνικα.
1 κρεμμύδι μικρό σε φέτες.
100 ml κρασί κόκκινο ξηρό.
2 κλαριά θυμάρι.
4 κουταλιές ελαιόλαδο.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Καθαρίζετε το κρεμμύδι, το κόβετε σε φέτες και το σοτάρετε με το ελαιόλαδο και 1 κλαρί πλυμένο θυμάρι και το αφήνετε για 3-4 λεπτά. Αφαιρείτε το περίβλημα από τα λουκάνικα και τα χτυπάτε στο μίξερ με κοφτές στροφές μέχρι να γίνουν χοντροκομμένος κιμάς. Τον σοτάρετε για 5-6 λεπτά ανακατεύοντας απαλά με ξύλινο κουτάλι, για να μη τον διαλύσετε.
2) Σβήνετε τον κιμά με το κρασί, δυναμώνετε την φωτιά και αφήνετε το κρασί να εξατμισθεί, ανακατεύοντας την σάλτσα κάθε τόσο. Πλένετε άλλο ένα κλαρί θυμάρι, το στεγνώνετε και αφαιρείτε τα φυλλαράκια του.
3) Μεταφέρετε τη σάλτσα που ετοιμάσατε σε ζεσταμένο μπολ.
2) Σβήνετε τον κιμά με το κρασί, δυναμώνετε την φωτιά και αφήνετε το κρασί να εξατμισθεί, ανακατεύοντας την σάλτσα κάθε τόσο. Πλένετε άλλο ένα κλαρί θυμάρι, το στεγνώνετε και αφαιρείτε τα φυλλαράκια του.
3) Μεταφέρετε τη σάλτσα που ετοιμάσατε σε ζεσταμένο μπολ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…