335 Γρ. μαύρη και άσπρη ζάχαρη.
335 Γρ. βούτυρο φρέσκο.
5 αυγά.
15 Γρ. νερό.
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα.
Λίγο αλάτι.
120 Γρ. καρύδια κομμένα.
550 Γρ. αλεύρι μαλακό.
225 Γρ. σοκολάτα κουβερτούρα.
335 Γρ. βούτυρο φρέσκο.
5 αυγά.
15 Γρ. νερό.
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα.
Λίγο αλάτι.
120 Γρ. καρύδια κομμένα.
550 Γρ. αλεύρι μαλακό.
225 Γρ. σοκολάτα κουβερτούρα.
1) Χτυπάτε στο μίξερ τις ζάχαρες, το βούτυρο, τα αυγά, το νερό, το αλάτι, και την σόδα μέχρι να γίνουν αφρός.
2) Στη συνέχεια ανακατεύετε το μείγμα με τα καρύδια, το αλεύρι και την κουβερτούρα τριμμένη στον τρίφτη (στις μεγάλες τρύπες).
3) Με ένα κουτάλι κόβετε τα βουτήματα στο μέγεθος που θέλετε και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° βαθμούς για 30-35 λεπτά.
2) Στη συνέχεια ανακατεύετε το μείγμα με τα καρύδια, το αλεύρι και την κουβερτούρα τριμμένη στον τρίφτη (στις μεγάλες τρύπες).
3) Με ένα κουτάλι κόβετε τα βουτήματα στο μέγεθος που θέλετε και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° βαθμούς για 30-35 λεπτά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…