* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΚΑΠΟΥΣΚΑ

½ λάχανο κομμένο σε μικρά κομμάτια.
500 Γρ. αρνί ή μοσχάρι (μπορεί να να έχει και κόκαλα, κομματιασμένο.
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
2 κουταλιές της σούπας τοματοπολτό.
2 ξερές κόκκινες πιπεριές πολύ καυτερές.
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
50-100 Γρ. βούτυρο φρέσκο.
Χυμό λεμονιού.
Αλάτι.

1) Σοτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι και το βούτυρο μέχρι να γίνει διάφανο. Προσθέτετε κατόπιν τα κομμάτια του κρέατος και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσουν.
2) Ρίχνετε τον τοματοπολτό και ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα μέχρις ότου διαλυθεί ο πελτές και φύγει η μυρωδιά της τομάτας. Προσθέτετε το λάχανο, ανακατεύετε πάλι και συμπληρώνετε με νερό και καυτερές πιπεριές.
3) Βράζετε το φαγητό για 50 λεπτά περίπου. Όταν μαλακώσει το κρέας αποσύρετε το σκεύος από την εστιά. Σερβίρετε κατά προτίμηση με άφθονο χυμό λεμονιού.


Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…