700 Γρ. πατάτες.
1 κιλό μυζήθρα.
2 αυγά χτυπημένα.
½ ποτήρι λάδι.
1 φύλλο σφολιάτας για πίτα.
Αλάτι και πιπέρι.

1) Καθαρίζετε τις πατάτες τα κολοκυθάκια και τους κολοκυθανθούς και τα κόβετε σε πολύ λεπτές ροδέλες. Τα βράζετε 5-7 λεπτά και τα στραγγίζετε.
2) Βάζετε το φύλλο σε λαδωμένο ταψί και από πάνω σκορπίζετε τους ανθούς, τα κολοκύθια, τις πατάτες, την μυζήθρα και αλατοπίπερο. Περιχύνετε με τα αυγά και λίγο λάδι. Ισιώνετε την επιφάνεια. Ψήνετε στους 200° C για 60 λεπτά περίπου.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…