* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΓΛΥΚΑ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΡΩΜΥΛΙΑΣ

250 Γρ. βούτυρο.
250 γρ. ζάχαρη άχνη.
250 Γρ. αλεύρι.
500 Γρ. καρύδι αλεσμένο.
5 κρόκοι αυγών.
5 ασπράδια αυγών.
250 γρ. ζάχαρη άχνη.

1) Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τα 250 Γρ. ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε τα καρύδια και το αλεύρι και συνεχίζουμε. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα ασπράδια και τα προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα, το οποίο συνεχίζουμε να χτυπάμε στο μίξερ.
2) Αλείφουμε ένα ταψί με βούτυρο και πασπαλίζουμε με αλεύρι. Απλώνουμε τη ζύμη σε όλη την επιφάνεια σε πάχος 1 εκατοστό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150° βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
3) Εντωμεταξύ χτυπάμε τους κρόκους με τα υπόλοιπα 250 Γρ. ζάχαρη άχνη. Μόλις βγάλουμε το ταψί από το φούρνο, όπως θα είναι καυτό, απλώνουμε το μείγμα των χτυπημένων κρόκων.
4) Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει πολύ καλά και στη συνέχεια κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.


Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic