* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ

6 πατάτες μεγάλες.
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο φρέσκο.
3 αυγά χτυπημένα.
½ φλιτζάνι του τσαγιού χαλλούμι τριμμένο.
½ φλιτζάνι του τσαγιού τυρί τσένταρ, τριμμένο.
150 Γρ. μπέικον.
Αλάτι.
Πιπέρι.
Μοσχοκάρυδο.

1) Πλένετε πάρα πολύ καλά τις πατάτες και τις ψήνετε με τις φλούδες στους 200° για 1 ώρα περίπου (τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο). Τηγανίζετα το μπέικον και το κόβετε σε μικρά κομματάκια.
2) Όταν κρυώσουν λίγο οι πατάτες κόβετε ένα κομμάτι από το επάνω μέρος και από την κομμένη επιφάνεια αφαιρούμε ένα μεγάλο μέρος της σάρκας τους με ένα κουταλάκι.
3) Σε ένα μπολ λιώνετε την σάρκα που έχετε αφαιρέσει, προσθέτετε το βούτυρο, τα αυγά, τα τυριά, το μπέικον, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύετε πάρα πολύ καλά.
4) Με το μείγμα αυτό γεμίζετε τις πατάτες και τις βάζετε στον φούρνο για να πάρουν χρώμα.


Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…