ΓΙΑ 1 ΜΕΤΡΙΟ ΒΑΖΟ
4 φλιτζάνια του τσαγιού άσπρο ξύδι.
2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό.
3 κουταλιές της σούπας αλάτι.
800 Γρ. μανιτάρια ολόκληρα.
1 κουταλιά του τσαγιού φρέσκο θυμάρι.
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο.
1 σκελίδα σκόρδο σε λεπτές φέτες.
½ κουταλιά του τσαγιού μαύρο πιπέρι.
1) Ζεσταίνετε το ξύδι με το νερό και το αλάτι. Πριν πάρουν βράση προσθέτετε τα μανιτάρια και τα βράζετε για 6 λεπτά.
2) Αναμειγνύετε τα μανιτάρια με τα αρωματικά, το σκόρδο και το πιπέρι. Τα μεταφέρετε σε ένα βάζο και τα καλύπτετε με το ξύδι και το νερό.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…