ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ.
4 μεγάλα μάνγκο, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα.
3/4 φλιτζανιού του τσαγιού πορτό.
2 μεγάλα λευκά κρεμμύδια ψιλοκομμένα.
1 φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένες σταφίδες.
2 κουταλιές του γλυκού αλεσμένο τζίντζερ (πιπερόριζα).
2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη.
3 φλιτζάνια του τσαγιού λευκό ξίδι.
2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα σκόνη.
2 καυτερές πιπεριές τσίλι (προαιρετικά).
1) Βάζετε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά και βράζετε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Αν θέλετε προσθέτετε δυό καυτερές πιπεριές.
2) Βράζετε για 1 ½ ώρα τουλάχιστον σε χαμηλή φωτιά ή μέχρι να αρχίσει να δένει το μείγμα.
3) Βάζετε το chutney όπως είναι ζεστό μέσα σε γυάλε και το διατηρείτε για 6 μήνες στο ψυγείο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…