250 Γρ. πολτό κολοκύθας.
25 Γρ. αλεύρι.
100 Γρ. ζάχαρη.
325 Γρ. γάλα.
25 Γρ. βούτυρο.
2 αυγά.
200 Γρ. πάστα φλόρα.
1) Στρώνουμε την πάστα φλόρα σε ένα τσέρκι.
2) Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και στην συνέχεια το αδειάζουμε στο τσέρκι.
3) Ψήνουμε στους 180° C για 35 λεπτά, το βγάζουμε, προσθέτουμε ξύσμα κολοκύθας και άχνη ζάχαρη και το ξαναβάζουμε για 2 λεπτά στο φούρνο.
4) Γαρνίρουμε με κανέλα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…