2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα.
½ φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό.
2 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες.
½ κουταλιά του τσαγιού πάπρικα.
3/4 κουταλιά του τσαγιού κολίανδρο σε σκόνη.
1 κουταλιά του τσαγιού ζάχαρη μαύρη.
50 Γρ. καρυδόψιχα χοντροσπασμένη.
3 κουταλιές της σούπας ξίδι με εστραγκόν.
3/4 φλιτζάνι του τσαγιού μαγιονέζα.
3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος.
Αλάτι και πιπέρι άσπρο.
½ φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό.
2 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες.
½ κουταλιά του τσαγιού πάπρικα.
3/4 κουταλιά του τσαγιού κολίανδρο σε σκόνη.
1 κουταλιά του τσαγιού ζάχαρη μαύρη.
50 Γρ. καρυδόψιχα χοντροσπασμένη.
3 κουταλιές της σούπας ξίδι με εστραγκόν.
3/4 φλιτζάνι του τσαγιού μαγιονέζα.
3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος.
Αλάτι και πιπέρι άσπρο.
1) Αναμιγνύουμε τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπολ. Αφήνετε το μπολ στο ψυγείο για να ενωθούν οι γεύσεις της σάλτσας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…