ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ.
50 Γρ. ψιλοκομμένα μανιτάρια.
30 Γρ. αποξηραμένα μανιτάρια, μουλιασμένα στο νερό για 20 λεπτά και στραγγισμένα.
3 σκελίδες εσαλότ, ψιλοκομμένα.
30 Γρ. βούτυρο.
50 ml κρασί πορτό.
300 ml κρέμα γάλακτος.
2 φύλλα άγουρου λάχανου.
Αλάτι και πιπέρι.
50 Γρ. ψιλοκομμένα μανιτάρια.
30 Γρ. αποξηραμένα μανιτάρια, μουλιασμένα στο νερό για 20 λεπτά και στραγγισμένα.
3 σκελίδες εσαλότ, ψιλοκομμένα.
30 Γρ. βούτυρο.
50 ml κρασί πορτό.
300 ml κρέμα γάλακτος.
2 φύλλα άγουρου λάχανου.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα εσαλότ και τα μανιτάρια να ροδίσουν. Σβήνουμε με το πορτό και το αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά.
2) Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το βράσιμο, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αποσύρουμε το σκεύος από την φωτιά.
3) Πλένουμε καλά τα φύλλα του λάχανου και τα κόβουμε λωρίδες. Τα προσθέτουμε στη σάλτσα, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΚΡΕΑΤΑ.
2) Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το βράσιμο, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αποσύρουμε το σκεύος από την φωτιά.
3) Πλένουμε καλά τα φύλλα του λάχανου και τα κόβουμε λωρίδες. Τα προσθέτουμε στη σάλτσα, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΚΡΕΑΤΑ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…