* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΛΑ ΧΟΥΑΝΚΑΪΝΑ

ΓΙΑ 8 ΜΕΡΙΔΕΣ.
10 πατάτες μεσαίου μεγέθους.
500 Γρ. τυρί ρομανό ή φέτα.
2 μικρές πιπεριές καυτερές.
1 φλιτζάνι συμπυκνωμένο γάλα (εβαπορέ).
½ φλιτζάνι φυσικό λάδι.
2 σκελίδες σκόρδο.
8 αλμυρά κρακεράκια.
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα.
Αλάτι και πιπέρι.
Μαρούλι.
3 σφιχτά αυγά.
Μαύρες ελιές.

1) Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
2) Ανακατεύουμε στο μπλέντερ το τυρί, τις πιπεριές, το γάλα, το σκόρδο, το λάδι, τη μουστάρδα, τα κρακεράκια, το αλάτι και το πιπέρι. Το μείγμα πρέπει να είναι αρκετά πηχτό. Εάν είναιι αραιό, προσθέτουμε κρακεράκια, εάν πάλι είναι πολύ πηχτό, αραιώνουμε με γάλα.
3) Τοποθετούμε μια στρώση μαρουλόφυλλα σε ένα πιάτο και απλώνουμε από πάνω τις πατάτες. Καλύπτουμε όλα τα υλικά με την σάλτσα. Κόβουμε τα αυγά στη μέση και τα τοποθετούμε πάνω στις πατάτες. Εάν θέλουμε, προσθέτουμε μαύρες ελιές.


Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic