2 κουταλιές αλεύρι.
2 φλιτζάνια γάλα.
1 ½ φλιτζάνι τυριά τριμμένα (γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα, κασέρι).
Αλάτι και πιπέρι.
1) Λιώνετε το βούτυρο σε κατσαρόλα και προσθέτετε αλεύρι.
2) Ανακατεύετε να διαλυθεί. Ρίχνετε το γάλα σταδιακά και ανακατεύετε συνέχεια σε μέτρια φωτιά ώσπου να πήξει η σάλτσα.
3) Αποσύρετε την κατσαρόλα από την φωτιά. Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε τα τυριά. Ανακατεύετε πάρα πολύ καλά.
2) Ανακατεύετε να διαλυθεί. Ρίχνετε το γάλα σταδιακά και ανακατεύετε συνέχεια σε μέτρια φωτιά ώσπου να πήξει η σάλτσα.
3) Αποσύρετε την κατσαρόλα από την φωτιά. Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε τα τυριά. Ανακατεύετε πάρα πολύ καλά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…