
3 τομάτες ξεφλουδισμένες, περασμένες στον τρίφτη.
2 ½ φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένο κασέρι.
2 κουταλιές της σούπας κάππαρη.
3 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες.
2 κουταλιές της σούπας άνηθο.
200 Γρ. φέτα σκληρή ψιλοκομμένη.
1 κρεμμύδι τριμμένο.
15 ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες στην μέση.
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο.
1 φλιτζάνι του καφέ κρέμα γάλακτος.

1) Βράζετε και σουρώνετε το λαζανάκι. Προσθέτετε το βούτυρο και ανακατεύετε καλά. Κρατάτε μισό φλιτζάνι τριμμένο κασέρι και 50 Γρ. φέτα.
2) Ρίχνετε μέσα στα ζυμαρικά όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα βάζετε σε πυρίμαχο σκεύος. Πασπαλίζετε με τα τυριά που έχετε κρατήσει και περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°° C για 25 λεπτά.
2) Ρίχνετε μέσα στα ζυμαρικά όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα βάζετε σε πυρίμαχο σκεύος. Πασπαλίζετε με τα τυριά που έχετε κρατήσει και περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°° C για 25 λεπτά.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…