
2 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο.
1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού τριμμένη ρίγανη.
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη ξερή.
Αλάτι (αν οι ελιές είναι γλυκές).

1) Με υπομονή αφαιρείτε από τις ελιές τα κουκούτσια. Ρίχνετε τη σάρκα στο μίξερ μαζί με το ελαιόλαδο και τη ρίγανη και δουλεύετε για λίγο το ντιπ σας είναι έτοιμο.
2) Μπορείτε αν θέλετε να το διατηρήσετε σε κλειστό βάζο στο ψυγείο. Πάει πολύ ωραία με σάλτσες τομάτας, με ψητή μοσχαρίσια μπριζόλα και νοστιμεύει το ψωμάκι.
2) Μπορείτε αν θέλετε να το διατηρήσετε σε κλειστό βάζο στο ψυγείο. Πάει πολύ ωραία με σάλτσες τομάτας, με ψητή μοσχαρίσια μπριζόλα και νοστιμεύει το ψωμάκι.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…