4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
2 κονσέρβες τοματάκια αποφλοιωμένα.
1 πρέζα ζάχαρη.
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη.
Αλάτι και πιπέρι.
2 κονσέρβες τοματάκια αποφλοιωμένα.
1 πρέζα ζάχαρη.
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Βράζετε όλα τα υλικά της σάλτσας μαζί μέχρι να σωθούν οι χυμοί της τομάτας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…