* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΒΛΙΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ

ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ.
1 κιλό βλίτα.
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα.
4 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες.
2 τομάτες μεγάλες ψιλοκομμένες.
2 πατάτες κομμένες σε τέταρτα.
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Σοτάρετε τα κρεμμύδια με το λάδι έως ότου ξανθύνουν ελαφρά. Πλένετε, καθαρίζετε και κόβετε τα βλίτα σε κομμάτια. Τα βάζετε (χωρίς να τα στραγγίσετε) να σοταριστούν μαζί με το κρεμμύδι. Προσθέτετε τις πατάτες, το σκόρδο, τις τομάτες και 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό.
2) Σκεπάζετε και σιγοψήνετε το φαγητό για 25 λεπτά. Ξεσκεπάζετε, αλατοπιπερώνετε, ανακινείτε την κατσαρόλα και συνεχίζετε το ψήσιμο για 20 λεπτά.
3) Σερβίρετε ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic