
2 κρόκοι αυγών.
1 κ.γλ. Μουστάρδα σκόνη.
1 ½ λεμόνι χυμό.
1 φλ.καφέ ελαιόλαδο.
Ηλιέλαιο όσο τραβήξει.
½ γρ.σαφράν.
Αλάτι, λευκό πιπέρι.

1) Ρίξτε στο μπλέντερ τους κρόκους, τη μουστάρδα και το σαφράν. Αρχίστε να χτυπάτε το μίγμα, προσθέτοντας σιγά-σιγά καταρχήν το ελαιόλαδοεναλλάξ με το λεμόνι. Συνεχίζευε με το ηλιέλαιο μέχρι να γίνει μια πηχτή και σφικτή μαγιονέζα. Αλατίστε και πιπερώστε ελαφρά.
Ιδανικήγια ψάρι βραστό ή ψητό.Μπορείτε να την αρωματίσετε και με γλυκιά κόκκινη πάπρικα, με εστρακόν, ακόμα και τριμμένο σκόρδο.
Ιδανικήγια ψάρι βραστό ή ψητό.Μπορείτε να την αρωματίσετε και με γλυκιά κόκκινη πάπρικα, με εστρακόν, ακόμα και τριμμένο σκόρδο.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…