
1 ½ κιλό μπούτι από αρνάκι.
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
1 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί.
1 κιλό πράσινες στρογγυλές πιπεριές, καθαρισμένες από σπόρια και μεμβράνες και κομμένες σε λεπτές λωρίδες.
1 τομάτα καθαρισμένη και χοντροκομμένη.
Αλάτι και πιπέρι.

1) Πλένουμε καλά το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας, μέχρι να σουρύνει καλά από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις κομμένες πιπεριές και την τομάτα. Δεν ρίχνουμε καθόλου νερό μέσα στο φαγητό.
2) Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε για περίπου 1 ½ ώρα, μέχρι να μαλακώσειι καλά το κρέας. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
2) Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε για περίπου 1 ½ ώρα, μέχρι να μαλακώσειι καλά το κρέας. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…