ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ.2 φλιτζάνια του τσαγιού κομματάκια από κείκ.
½ φλιτζάνι του τσαγιού χυμό φρούτων.
1 κονσέρβα κομπόστα ανανά.
1 δόση κρέμα βανίλιας (περίπου 2 φλιτζάνια του τσαγιού).
10-12 φράουλες.
Σοκολάτα σπασμένη.
2 φλιτζάνια του τσαγιού σαντιγί.
3-4 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα καβουρδισμένα.

1) Μουλιάζετε τα κομματάκια του κέικ με το χυμό των φρούτων. Τα τοποθετείτε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
2) Από πάνω στρώνετε κομμάτια ανανά.
3) Καλύπτετε με κρέμα τον ανανά και από πάνω στρώνετε μια σειρά φράουλες. Τελειώνετε με σαντιγί, σοκολάτα τριμμένη, καβουρδισμένα αμύγδαλα και φρουί-γλασέ σε κομματάκια.
2) Από πάνω στρώνετε κομμάτια ανανά.
3) Καλύπτετε με κρέμα τον ανανά και από πάνω στρώνετε μια σειρά φράουλες. Τελειώνετε με σαντιγί, σοκολάτα τριμμένη, καβουρδισμένα αμύγδαλα και φρουί-γλασέ σε κομματάκια.













0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…