1 1/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος.
3/4 φλιτζανιού ουίσκι ή κονιάκ.
125 Γρ. καπνιστό σολομό.
1 πρέζα πιπέρι καγιέν.
Μαύρο πιπέρι.
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό.
3/4 φλιτζανιού ουίσκι ή κονιάκ.
125 Γρ. καπνιστό σολομό.
1 πρέζα πιπέρι καγιέν.
Μαύρο πιπέρι.
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό.
1) Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρόλι και το ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι απλά να ζεσταθεί καλά, αλλά να μη πάρει βράση, γιατί θα κόψει. Ρίχνουμε το ουίσκι σε ή το κονιάκ σε ένα άλλο κατσαρόλι και το ζεσταίνουμε με τον ίδιο τρόπο. Αποσύρουμε τότε τα δύο σκεύει από την φωτιά και αναμιγνύουμε το περιεχόμενο τους με προσοχή.
2) Κόβουμε το σολομό σε λεπτές λωρίδες και τον προσθέτουμε στο μείγμα μας. Νοστιμίζουμε με πιπέρι μαύρο και καγιέν. Λίγο πριν σερβίρουμε, προσθέτουμε στο μείγμα τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
2) Κόβουμε το σολομό σε λεπτές λωρίδες και τον προσθέτουμε στο μείγμα μας. Νοστιμίζουμε με πιπέρι μαύρο και καγιέν. Λίγο πριν σερβίρουμε, προσθέτουμε στο μείγμα τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…