ΓΙΑ 24 ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
3 κρεμμυδάκια φρέσκα.
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη.
½ σκελίδα σκόρδο πολύ ψιλοκομμένη.
1/3 φλιτζάνι του τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο.
1 κουταλιά της σούπας έτοιμη χορσράντις σος.
180 Γρ. καβουρόψιχα (κονσέρβας, χωρίς λάδι και κομμένη σε κομμάτια).
24 φρέσκα μανιτάρια χωρίς τα κοτσάνια.
3 κρεμμυδάκια φρέσκα.
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη.
½ σκελίδα σκόρδο πολύ ψιλοκομμένη.
1/3 φλιτζάνι του τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο.
1 κουταλιά της σούπας έτοιμη χορσράντις σος.
180 Γρ. καβουρόψιχα (κονσέρβας, χωρίς λάδι και κομμένη σε κομμάτια).
24 φρέσκα μανιτάρια χωρίς τα κοτσάνια.
1) Τοποθετείτε τα κρεμμυδάκια με το βούτυρο σε ένα σκεύος χωριτικότητας 1 λίτρου. Τα ψήνετε στα μικροκύματα σε υψηλή θερμοκρασία για 2 λεπτά. Τα βγάζετε από το φούρνο και τα αναμειγνύετε με το σκόρδο, το μαϊντανό, την σος και την καβουρόψιχα.
2) Γεμίζετε με το μείγμα τα μανιτάρια και τοποθετείτε τα μισά σε ένα λεπτό πιάτο. Τα ψήνετε στα μικροκύματα σε υψηλή θερμοκρασία για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Κάνετε το ίδιο και με τα υπόλοιπα μανιτάρια. Σερβίρετε αμέσως.
2) Γεμίζετε με το μείγμα τα μανιτάρια και τοποθετείτε τα μισά σε ένα λεπτό πιάτο. Τα ψήνετε στα μικροκύματα σε υψηλή θερμοκρασία για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Κάνετε το ίδιο και με τα υπόλοιπα μανιτάρια. Σερβίρετε αμέσως.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…