
1 φλιτζάνι του τσαγιού σάλτσα τομάτας.
400 Γρ. χαλλούμι.
Μια σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη.
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.

1) Καθαρίζετε ωμές τις γαρίδες από το νεύρο και το κέλυφος και αφήνετε μόνο τα κεφάλια και τις ουρές.
2) Βάζετε τις γαρίδες σε πυρίμαχο σκεύος και τις σκεπάζετε με την σάλτσα τομάτας. Ρίχνετε το σκόρδο και τον μαϊντανό. Κόβετε το χαλλούμι σε κύβους και το προσθέτετε σε πυρίμαχο σκεύος.
3) Ψήνετε τις γαρίδες σαγανάκι σε φούρνο προθερμασμένο ώσπου να μαλακώσει το χαλλούμι και να ροδοκοκκινίσει καλά.
4) Σερβίρετε αμέσως. Πασπαλίζετε με λίγο μαϊντανό ή αν θέλετε με άνηθο.
2) Βάζετε τις γαρίδες σε πυρίμαχο σκεύος και τις σκεπάζετε με την σάλτσα τομάτας. Ρίχνετε το σκόρδο και τον μαϊντανό. Κόβετε το χαλλούμι σε κύβους και το προσθέτετε σε πυρίμαχο σκεύος.
3) Ψήνετε τις γαρίδες σαγανάκι σε φούρνο προθερμασμένο ώσπου να μαλακώσει το χαλλούμι και να ροδοκοκκινίσει καλά.
4) Σερβίρετε αμέσως. Πασπαλίζετε με λίγο μαϊντανό ή αν θέλετε με άνηθο.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…