1) Χτυπάτε τα ασπράδια των αυγών με ζάχαρη σε μπεν μαρί μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή μαρέγκα. Την αρωματίζετε με το άρωμα της αρεσκίας σας.
2) Γεμίζετε με το μείγμα ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής και την βάζετε με το κορνέ σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι σχηματίζοντας ένα σαλιγκάρι.
3) Την ψήνετε στο φούρνο σους 80-100° C (γιατί εσωτερικά δεν πρέπει να είναι σκληρή) για 2 ώρες.
2) Γεμίζετε με το μείγμα ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής και την βάζετε με το κορνέ σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι σχηματίζοντας ένα σαλιγκάρι.
3) Την ψήνετε στο φούρνο σους 80-100° C (γιατί εσωτερικά δεν πρέπει να είναι σκληρή) για 2 ώρες.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…