
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο πολύ καλής ποιότητας.
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα.
2 λεμόνια για χυμό.
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα.
Αλάτι και πιπέρι.
Λίγο τζίντζερ φρεσκοτριμμένο.

1) Βάζετε στο μικρό μπλέντερ ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το τζίντζερ, λίγο αλάτι και τα χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2) Σερβίρετε το ντρέσινγκ σε μπολ και πασπαλίζετε με πιπέρι.
2) Σερβίρετε το ντρέσινγκ σε μπολ και πασπαλίζετε με πιπέρι.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…