1) Αλατίζετε και τηγανίζετε σε μικρό τηγάνι με λίγο λάδι για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό το γαριδάκι.
2) Ρίχνετε λίγο λεμόνι και σερβίρετε αμέσως.
* Το γαριδάκι της Σύμης είναι μια μοναδική ποικιλία που υπάρχει στην περιοχή και στα γύρω μικρά νησάκια. Μοιάζει με γόνο, δεν μεγαλώνει σχεδόν καθόλου και το μέγεθος του είναι 2-5 εκατοστά. Το χρώμα του είναι κατακόκκινο και η γεύση του κάπως γλυκιά.
2) Ρίχνετε λίγο λεμόνι και σερβίρετε αμέσως.
* Το γαριδάκι της Σύμης είναι μια μοναδική ποικιλία που υπάρχει στην περιοχή και στα γύρω μικρά νησάκια. Μοιάζει με γόνο, δεν μεγαλώνει σχεδόν καθόλου και το μέγεθος του είναι 2-5 εκατοστά. Το χρώμα του είναι κατακόκκινο και η γεύση του κάπως γλυκιά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…