* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ

24 μεγάλες γαρίδες.
1 κούπα ελαιόλαδο.
4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Καθαρίζετε από τα κεφάλια και την ουρά τις γαρίδες και τις τοποθετείτε σε ένα μικρό ταψί. Περιχύνετε τις γαρίδες με το ελαιόλαδο και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Τις αφήνετε για 4 ώρες μέσα στο λάδι αλλά στις 2 ώρες προσθέτετε ψιλοκομμένο άνηθο.
2) Όταν περάσει οι παραπάνω ώρες βάζετε 2 με 3 γαρίδες σε ατομικά σουβλάκια και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° βαθμούς για 7 λεπτά.
3) Μπορείτε να τις σερβίρετε ζεστές, αλλά και πιο χλιαρές εάν θέλετε.
Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic