
1) Καθαρίζετε από τα κεφάλια και την ουρά τις γαρίδες και τις τοποθετείτε σε ένα μικρό ταψί. Περιχύνετε τις γαρίδες με το ελαιόλαδο και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Τις αφήνετε για 4 ώρες μέσα στο λάδι αλλά στις 2 ώρες προσθέτετε ψιλοκομμένο άνηθο.
2) Όταν περάσει οι παραπάνω ώρες βάζετε 2 με 3 γαρίδες σε ατομικά σουβλάκια και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° βαθμούς για 7 λεπτά.
3) Μπορείτε να τις σερβίρετε ζεστές, αλλά και πιο χλιαρές εάν θέλετε.
2) Όταν περάσει οι παραπάνω ώρες βάζετε 2 με 3 γαρίδες σε ατομικά σουβλάκια και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° βαθμούς για 7 λεπτά.
3) Μπορείτε να τις σερβίρετε ζεστές, αλλά και πιο χλιαρές εάν θέλετε.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…