* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες.
2 κουταλιές ψιλοκομμένα φυλλαράκια δεντρολίβανου.
10 φυλλαράκια φασκόμηλου.
¼ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
1 κιλό τρυφερή σπάλα από μικρό αρνάκι, κομμένη σε 8 κομμάτια, με κόκκαλο.
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
1 κουταλιά αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
½ φλιτζάνι ξίδι από λευκό κρασί.
¼ φλιτζάνι κρύο νερό.
6 φιλέτα αντσούγιας.
1) Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σωτάρετε το σκόρδο, το δεντρολίβανο και το φασκόμηλο στο λάδι. Προσθέτετε το αρνάκι και αλατοπιπερώνετε.
2) Ρίχνετε το αλεύρι, το ξίδι και το νερό και ανακατεύετε. Σκεπάζετε το τηγάνι και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά, για 1 ώρα, προσθέτοντας νερό κατά διαστήματα για να μη στεγνώνει. Βάζετε 2 κουταλιές απ' το ζωμό του αρνιού σε ένα μικρό μπολ και λιώνετε σ' αυτό τις αντσούγιες με ένα πιρούνι.
3) Τις προσθέτετε στο τηγάνι και ανακατεύετε. Μαγειρεύετε για 2-3 λεπτά ακόμα, στη συνέχεια, αποσύρετε το αρνάκι απ' την φωτιά και σερβίρετε.
Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic