ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ
1 ½ κιλό ολόκληρο καρέ αρνιού.
150 Γρ. πάστα μαύρης ελιάς.
2 κουταλιές της σούπας δενδρολίβανο.
3 σκελίδες σκόρδο (με την φλούδα).
2 μικρά κρεμμύδια (κομμένα στην μέση).
Αλάτι και πιπέρι.
1 ½ κιλό ολόκληρο καρέ αρνιού.
150 Γρ. πάστα μαύρης ελιάς.
2 κουταλιές της σούπας δενδρολίβανο.
3 σκελίδες σκόρδο (με την φλούδα).
2 μικρά κρεμμύδια (κομμένα στην μέση).
Αλάτι και πιπέρι.
1) Τοποθετείτε σε ένα ταψί το καρέ αρνιού (άκοπα παϊδάκια) και κάτω από αυτό βάζετε τα δύο μικρά κρεμμυδάκια και τις 3 σκελίδες σκόρδο, για να δώσουν άρωμα.
2) Αλείφετε την επιφάνεια του καρέ, με την πάστα μαύρης ελιάς, αλατοπιπερώνετε και σκορπίζετε τα φυλλαράκια του δενδρολίβανου.
3) Ψήνετε το καρέ στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου.
4) Βγάζετε το καρέ από τον φούρνο και το κόβετε σε φετούλες.
5) Σερβίρετε το αρνί μαζί με σοταρισμένο αρακά και πουρέ πατάτας.
2) Αλείφετε την επιφάνεια του καρέ, με την πάστα μαύρης ελιάς, αλατοπιπερώνετε και σκορπίζετε τα φυλλαράκια του δενδρολίβανου.
3) Ψήνετε το καρέ στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου.
4) Βγάζετε το καρέ από τον φούρνο και το κόβετε σε φετούλες.
5) Σερβίρετε το αρνί μαζί με σοταρισμένο αρακά και πουρέ πατάτας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…