ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ.
100 ml χυμό καρπουζιού.
100 ml χυμό πορτοκαλιού.
50 ml σιρόπι μούρων ή φραγκοστάφυλων.
2 ποτήρια λευκό κρασί, αφρώδες.
2 φετούλες πορτοκαλιού για το γαρνίρισμα.
100 ml χυμό καρπουζιού.
100 ml χυμό πορτοκαλιού.
50 ml σιρόπι μούρων ή φραγκοστάφυλων.
2 ποτήρια λευκό κρασί, αφρώδες.
2 φετούλες πορτοκαλιού για το γαρνίρισμα.
1) Ρίχνετε τους χυμούς και το σιρόπι σε ένα σέικερ. Προσθέτετε θρυμματισμένο πάγο και τα ανακατεύετε καλά.
2) Σερβίρετε το κοκτέιλ σε ποτήρια που έχουν σχήμα τουλίπας. Βάζετε πρώτα παγάκια, κατόπιν μοιράζετε το μείγμα και συμπληρώνετε κάθε ποτήρι με το αφρώδες κρασί.
3) Γαρνίρετε με τις φέτες πορτοκαλιού.
2) Σερβίρετε το κοκτέιλ σε ποτήρια που έχουν σχήμα τουλίπας. Βάζετε πρώτα παγάκια, κατόπιν μοιράζετε το μείγμα και συμπληρώνετε κάθε ποτήρι με το αφρώδες κρασί.
3) Γαρνίρετε με τις φέτες πορτοκαλιού.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…