
½ κουτάλι του γλυκού ζάχαρη.
½ ποτήρι του νερού μαργαρίνη.
1 ποτήρι του νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ.
1/4 κουταλιά του γλυκού αλάτι.
5 αυγά.
Βούτυρο για το ταψί.
1) Σε μια κατσαρόλα βάζετε το νερό με το βούτυρο και την ζάχαρη να βράσουν.
2) Προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά. Το μείγμα είναι έτοιμο, όταν ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας.
3) Το αφήνετε να κρυώσει, να είναι προς το χλιαρό, και ρίχνετε τα αυγά ένα-ένα δουλεύοντας το μείγμα συνεχώς.
4) Βουτυρώνετε ένα ταψί και βάζετε κομμάτια ζύμης με ένα κουταλάκι του γλυκού, αραιά.
5) Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C μέχρι να φουσκώσουν, ΠΡΟΣΟΧΗ δεν πρέπει να ροδίσουν.

2) Προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά. Το μείγμα είναι έτοιμο, όταν ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας.
3) Το αφήνετε να κρυώσει, να είναι προς το χλιαρό, και ρίχνετε τα αυγά ένα-ένα δουλεύοντας το μείγμα συνεχώς.
4) Βουτυρώνετε ένα ταψί και βάζετε κομμάτια ζύμης με ένα κουταλάκι του γλυκού, αραιά.
5) Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C μέχρι να φουσκώσουν, ΠΡΟΣΟΧΗ δεν πρέπει να ροδίσουν.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…