* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΑΡΜΥΡΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ Ή ΜΑΡΙΝΑΤΟ ΨΑΡΙ

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ.
1 κιλό αρμύρα.
200 Γρ. μαρινάτο γαύρο.
200 Γρ. φιλέτο καπνιστής πέστροφας ή καπνιστού σολομού.
2 κουταλιές της σούπας στραγγισμένη κάππαρη.
Λίγος χυμός λεμονιού.
Λίγο λάδι.
Φλούδες λεμονιού για διακόσμηση.
1) Βράζουμε την αρμύρα, σε άφθονο σκέτο νερό και την στραγγίζουμε. Την μοιράζουμε σε δύο σαλατιέρες. Στη μια τοποθετούμε φιλέτα μαρινάτου γαύρου τυλιγμένα σε ρολάκια και πασπαλίζουμε με την κάππαρη. Ραντίζουμε με λίγο λάδι και σερβίρουμε.
2) Στο άλλο μπολ ή σαλατιέρα απλώνουμε λωρίδες από την καπνιστή πέστροφα ή σολομό και ραντίζουμε με χυμό λεμονιού. Διακοσμούμε με λωρίδες φλούδας λεμονιού και σερβίρουμε.
Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic