
2 κουταλιές της σούπας καθαρισμένους ηλιόσπορους, όχι αλατισμένους.
1 μικρό παντζάρι, ψημένο ή βρασμένο.
200 Γρ. άσπρο φρέσκο τυρί, όπως ανθότυρο ή τυρί κρέμα.
½ κουτάλι του γλυκού αλάτι.
½ κουτάλι του γλυκού ανάμικτα μπαχαρικά της αρεσκείας μας, σε σκόνη.
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη.

1) Ρίχνουμε στο μπλέντερ τους ηλιόσπορους και ελάχιστο νερό και δουλεύουμε μέχρι να λιώσουν. Προσθέτουμε το καθαρισμένο παντζάρι, κομμένο σε κομματάκια, και δουλεύουμε για μερικά δευτερόλεπτα.
2) Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί, τα μπαχαρικά και το σκόρδο και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγο ακόμη, νοστιμίζοντας στο τέλος με αλάτι.
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΩΜΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ.
2) Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί, τα μπαχαρικά και το σκόρδο και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγο ακόμη, νοστιμίζοντας στο τέλος με αλάτι.
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΩΜΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…