
250 Γρ. φασόλια ξερά.
4 μικρές ντομάτες.
4 μικρά αγγουράκια.
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό.
4 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Αλάτι.
Ξίδι.
4 αυγά βραστά.
8 σαρδέλες αντζούγιες.

1) Μουσκεύουμε από το βράδυ τα φασόλια.
2) Την επόμενη μέρα τα βράζουμε με αλάτι και τα σουρώνουμε.
3) Την ώρα του γεύματος, βάζουμε 1 κουτάλα της σούπας φασόλια σε κάθε πιάτο, κόβουμε από πάνω τομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι και μαϊντανό και προσθέτουμε αλάτι, λάδι, ξίδι και από ένα αυγό βραστό κομμένο στα τέσσερα, βρασμένα για 5-7 λεπτά, βάζουμε και τις σαρδέλες αντζούγιες.
2) Την επόμενη μέρα τα βράζουμε με αλάτι και τα σουρώνουμε.
3) Την ώρα του γεύματος, βάζουμε 1 κουτάλα της σούπας φασόλια σε κάθε πιάτο, κόβουμε από πάνω τομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι και μαϊντανό και προσθέτουμε αλάτι, λάδι, ξίδι και από ένα αυγό βραστό κομμένο στα τέσσερα, βρασμένα για 5-7 λεπτά, βάζουμε και τις σαρδέλες αντζούγιες.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…