
1) Πλένετε τα κουμ κουάτ πάρα πολύ καλά και τα αφήνετε να στραγγίσουν πολύ-πολύ καλά. Αφαιρείτε προσεχτικά όλα τα κοτσάνια. Με μια αποστειρωμένη βελόνα τρυπάτε κάθε κουμ κουάτ σε 4-5 σημεία.
2) Τοποθετείτε σε ένα καθαρό και ετρύχωρο βάζο και πασπαλίζετε με την ζάχαρη. Γεμίζετε το βάζο με το κονιάκ και κλείνετε πολύ καλά. Αφήνετε τα κουμ κουάτ για 5 μήνες σε σκοτεινό μέρος πριν τα καταναλώσετε.
2) Τοποθετείτε σε ένα καθαρό και ετρύχωρο βάζο και πασπαλίζετε με την ζάχαρη. Γεμίζετε το βάζο με το κονιάκ και κλείνετε πολύ καλά. Αφήνετε τα κουμ κουάτ για 5 μήνες σε σκοτεινό μέρος πριν τα καταναλώσετε.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…