
250 Γρ. γιαούρτι στραγγιστό.
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα.
1 πρέζα βανίλια.
300 Γρ. φράουλες καθαρισμένες.
6 φύλλα δυόσμου.

1) Χτυπάτε στον κάδο του μίξερ το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να γίνει αφράτο. Ρίχνετε και το γιαούρτι και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα. Ρίχνετε τη βανίλια και συνεχίζετε το χτύπημα για 2 λεπτά.
2) Παίρνετε 6 κολονάτα ποτήρια. Ρίχνετε στον καθένα από μια φράουλα και μετά 2-3 κουταλιές από το μείγμα του γιαουρτιού, μετά 2-3 φράουλες και τέλος το υπόλοιπο γιαούρτι. Διακοσμείτε με 1 φράουλα και ένα φύλλο δυόσμου.
2) Παίρνετε 6 κολονάτα ποτήρια. Ρίχνετε στον καθένα από μια φράουλα και μετά 2-3 κουταλιές από το μείγμα του γιαουρτιού, μετά 2-3 φράουλες και τέλος το υπόλοιπο γιαούρτι. Διακοσμείτε με 1 φράουλα και ένα φύλλο δυόσμου.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…