
100 Γρ. δαμάσκηνα ξερά, χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένα.
50 Γρ. αμύγδαλα λευκά χοντροκομμένα.
3 κουταλιές της σούπας μέλι.
50 Γρ. φυστίκια Αιγίνης καθαρισμένα και χοντροκομμένα.
Μέλι για την διακόσμηση.
20 αμύγδαλα ολόκληρα λευκά καθαρισμένα.

1) Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και με ένα κουταλάκι γεμίζετε τα σου.
2) Περιχύνετε με ελάχιστο μέλι τα σου και τα διακοσμείτε με δαμάσκηνα.
2) Περιχύνετε με ελάχιστο μέλι τα σου και τα διακοσμείτε με δαμάσκηνα.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…