
1 μελιτζάνα μέτρια καθαρισμένη, από τους σπόρους και τις φλούδες, ψιλοκομμένη.
1 μικρή πατάτα τριμμένη στον τρίφτη.
1 φλιτζάνι του τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη.
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
1 κουταλιά της σούπας λάδι.

1) Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λάδι το κρεμμύδι, τη μελιτζάνα και την πατάτα μέχρι να ροδίσουν.
2) Προσθέτετε 1 φλιτζάνι του καφέ νερό και τα αφήνετε να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά.
3) Προσθέτετε την παρμεζάνα και ανακατεύετε καλά.
4) Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
5) Με ένα κουταλάκι του γλυκού γεμίζετε τα σου και τα τοποθετείτε στην πιατέλα που θα τα σερβίρετε.
2) Προσθέτετε 1 φλιτζάνι του καφέ νερό και τα αφήνετε να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά.
3) Προσθέτετε την παρμεζάνα και ανακατεύετε καλά.
4) Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
5) Με ένα κουταλάκι του γλυκού γεμίζετε τα σου και τα τοποθετείτε στην πιατέλα που θα τα σερβίρετε.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…