
250 Γρ. βερίκοκα ξερά 5 ξερά βερίκοκα κομμένα στα 4 για διακόσμηση.
2 κουταλιές της σούπας λικέρ αμυγδάλου.
1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι σακούλας.

1) Μουλιάζετε για 2-3 ώρες τα βερίκοκα μέσα σε νερό.
2) Τα στραγγίζετε και τα βάζετε μαζί με το γιαούρτι και το λικέρ στο μπλέντερ. Τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
3) Με ένα κουτάλι του γλυκού γεμίζετε τα σου και στο άνοιγμα βάζετε ένα κομμάτι από ξερό βερίκοκο.
2) Τα στραγγίζετε και τα βάζετε μαζί με το γιαούρτι και το λικέρ στο μπλέντερ. Τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
3) Με ένα κουτάλι του γλυκού γεμίζετε τα σου και στο άνοιγμα βάζετε ένα κομμάτι από ξερό βερίκοκο.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…