
3 αυγά χτυπημένα.
2 κουταλιές της σούπας γάλα.
50 Γρ. μπέικον κομμένο σε μικρά κυβάκια.
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο.
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα.
4 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί πεκορίνο.

1) Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
2) Σοτάρετε στο λάδι το μπέικον και ρίχνετε μέσα το μείγμα με το αυγό.
3) Ανακατεύετε καλά με ένα πιρούνι χωρίς να αφήσετε την ομελέτα να δέσει.
4) Μόλις ψηθεί, τη βγάζετε από την φωτιά και την αφήνετε να κρυώσει.
5) Με ένα μικρό κουτάλι γεμίζετε τα σου. Βάζετε τα γεμισμένα σου σε ένα δίσκο, τα αλείφετε, με την μαγιονέζα και ρίχνετε από πάνω το τριμμένο τυρί ώστε να κολλήσει πάνω στην μαγιονέζα.
6) Βγάζετε τα σου από το δίσκο και τα τοποθετούμε στην πιατέλα.
2) Σοτάρετε στο λάδι το μπέικον και ρίχνετε μέσα το μείγμα με το αυγό.
3) Ανακατεύετε καλά με ένα πιρούνι χωρίς να αφήσετε την ομελέτα να δέσει.
4) Μόλις ψηθεί, τη βγάζετε από την φωτιά και την αφήνετε να κρυώσει.
5) Με ένα μικρό κουτάλι γεμίζετε τα σου. Βάζετε τα γεμισμένα σου σε ένα δίσκο, τα αλείφετε, με την μαγιονέζα και ρίχνετε από πάνω το τριμμένο τυρί ώστε να κολλήσει πάνω στην μαγιονέζα.
6) Βγάζετε τα σου από το δίσκο και τα τοποθετούμε στην πιατέλα.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…