* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΟΛΙΑ

100 Γρ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο.
100 Γρ. πιπεριές μακρόστενες ψιλοκομμένες.
100 ml λευκό κρασί, ξηρό.
200 Γρ. ψιλοκομμένες τομάτες ή κονσέρβα κονκασέ.
Αλάτι και πιπέρι.
Ελάχιστη ζάχαρη.
100 Γρ. ελίες Καλαμών, κομμένες σε ροδέλες.
2 φλιτζάνια ζωμό αρνιού ή βοδινού.
Σπορέλαιο.
1) Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε αρκετό σπορέλαιο και σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι και τις πιπεριές, μέχρι να ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε την τομάτα, το ζωμό, τις ελιές, αλάτι, πιπέρι και λίγη ζάχαρη. Αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράσει για 10 λεπτά.
Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic