
1 πακέτο με 20 φύλλα για spring rolls.
225 Γρ. φρέσκα βλαστάρια φασολιών.
225 Γρ. τριμμένα πράσα ή κρεμμυδάκια, φρέσκα.
100 Γρ. καρότα.
100 Γρ. μανιτάρια.
Λάδι για τηγάνισμα.
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη.
1 κουταλιά της σούπας σος σόγιας.

1) Ξεπαγώνετε τα φύλλα μέσα σε μια βρεγμένη πετσέτα.
2) Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά και τα σοτάρετε. Προσθέτετε το αλάτι, την ζάχαρη και την σος και σιγοψήνετε για 1 ½ ώρα.
3) Αφήνετε να κρυώσουν. Αφήνετε το λάδι να κάψει έως ότου βγάλει καπνούς. Κρυώνει για λίγο και ρίχνετε τα spring rolls. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί.
2) Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά και τα σοτάρετε. Προσθέτετε το αλάτι, την ζάχαρη και την σος και σιγοψήνετε για 1 ½ ώρα.
3) Αφήνετε να κρυώσουν. Αφήνετε το λάδι να κάψει έως ότου βγάλει καπνούς. Κρυώνει για λίγο και ρίχνετε τα spring rolls. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…