* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ

300 Γρ. αλεύρι σκληρό.
4 Γρ. κάρυ.
Αλάτι.
250 Γρ. καλαμαράκια (καθαρισμένα).
1 μεγάλο αχλάδι.
1 κουταλιά βούτυρο.
Λάδι.
1) Φτιάχνετε τα μακαρόνια. Αναμειγνύετε το αλεύρι με το κάρυ και το αλάτι, προσθέτετε χλιαρό νερό (140° Γρ. περίπου) και ζυμώνετε για αρκετή ώρα.
2) Ανοίγετε την ζύμη σε λεπτά φύλλα και κόβετε σε δίσκους με διάμετρο 4-5 εκατοστά που θα διπλώσετε στη μέση.
3) Σε ένα μεγάλο τηγάνι ροδίζετε τα καλαμαράκια σε λίγο λάδι, τα βρέχετε με τον χυμό μισού λεμονιού και λίγα λεπτά μετά, προσθέτετε τα ζυμαρικά βρασμένα και σουρωμένα, 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο και το αχλάδι, κομμένο σε λεπτές φέτες. Ανακατεύετε τα μακαρόνια και αφού απορροφηθούν όλα τα υγρά σερβίρετε.
Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic