
150 ml χυμό καρπουζιού περασμένο στο μπλέντερ.
100 ml χυμό παπάγιας.
Φλούδες λεμονιού και λεπτές φέτες καρπουζιού για την διακόσμηση.

1) Βάζετε τους 2 χυμούς στο σέικερ και προσθέτετε θρυμματισμένο πάγο. Τα χτυπάτε καλά και σουρώνετε το μείγμα.
2) Σερβίρετε το κοκτέιλ σε δύο ψηλα ποτήρια που περιέχουν ήδη πάγο. Το γαρνίρετε με φλούδες λεμονιού και φέτες καρπουζιού.
2) Σερβίρετε το κοκτέιλ σε δύο ψηλα ποτήρια που περιέχουν ήδη πάγο. Το γαρνίρετε με φλούδες λεμονιού και φέτες καρπουζιού.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…