
1) Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε λεπτές ροδέλες. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220° βαθμούς.
2) Τρίβετε με τις σκελίδες σκόρδου ένα ταψί και μετά το αλείφετε με μπόλικο βούτυρο. Βάζετε τις πατάτες σε κανονικές στρώσεις.
3) Χτυπάτε το γάλα με την κρέμα γάλακτος και προσθέτετε 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι. Αδειάζτε αυτό το μείγμα πάνω στις πατάτες, πασπαλίζετε με λίγο βούτυρο και ψήνετε στο φούρνο για 50 λεπτά περίπου.
2) Τρίβετε με τις σκελίδες σκόρδου ένα ταψί και μετά το αλείφετε με μπόλικο βούτυρο. Βάζετε τις πατάτες σε κανονικές στρώσεις.
3) Χτυπάτε το γάλα με την κρέμα γάλακτος και προσθέτετε 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι. Αδειάζτε αυτό το μείγμα πάνω στις πατάτες, πασπαλίζετε με λίγο βούτυρο και ψήνετε στο φούρνο για 50 λεπτά περίπου.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…