
4 κριθαροκουλούρες.
1 πακέτο χαλούμι.
2 ώριμες τομάτες.
½ ματσάκι ψιλοκομμένο δύοσμο.
Λίγη ρίγανη.
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
1 κουταλιά της σούπας βαλσαμικό ξίδι.

1) Ξεφλουδίζουμε τις τομάτες, αφαιρούμε τα σπόρια τους και τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Τις ρίχνουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το λάδι, τη ρίγανη και το βαλσαμικό ξίδι. Ανακατεύουμε ελαφρά και αφήνουμε τις τομάτες να μαριναριστούν για 30 λεπτά.
2) Στο μεταξύ κόβουμε το χαλούμι σε 4 ισοπαχείς φέτες και τις τηγανίζουμε με λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και από τις δύο πλευρές. Τις βγάζουμε από το τηγάνι, τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
3) Βρέχουμε τις κριθαροκουλούρες για να μαλακώσουν ελαφρά. Τις μοιράζουμε σε 4 πιάτα και τις σκεπάζουμε με μια καλή στρώση από τις μαριναρισμένες τομάτες. Από πάνω απλώνουμε το τηγανισμένο και ψιλοκομμένο χαλούμι και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο δύοσμο.
4) Σερβίρουμε αμέσως
2) Στο μεταξύ κόβουμε το χαλούμι σε 4 ισοπαχείς φέτες και τις τηγανίζουμε με λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και από τις δύο πλευρές. Τις βγάζουμε από το τηγάνι, τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
3) Βρέχουμε τις κριθαροκουλούρες για να μαλακώσουν ελαφρά. Τις μοιράζουμε σε 4 πιάτα και τις σκεπάζουμε με μια καλή στρώση από τις μαριναρισμένες τομάτες. Από πάνω απλώνουμε το τηγανισμένο και ψιλοκομμένο χαλούμι και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο δύοσμο.
4) Σερβίρουμε αμέσως

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…