
2 κουτιά Morfat.
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα.
6 χωνάκια παγωτού.
Λίγη βανίλια ή ξύσμα λεμονιού.
200 Γρ. σοκολάτα κουβερτούρα.
100 Γρ. φρέσκες φράουλες πολτοποιημένες στο μπλέντερ μαζί με 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη.
2 μπανάνες.
1 φέτα πεπόνι λιωμένα στο μπλέντερ (και οι μπανάνες).

1) Αφήνετε τα Morfat να παγώσουν για μια νύχτα στο ψυγείο. Την επομένη μέρα τα χτυπάτε για 10 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν.
2) Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα χτυπώντας πάντα, αλλά σε πιο χαμηλή ταχύτητα.
3) Αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 6 ώρες και μετά το χωρίζετε σε 4 μέρη. Στο πρώτο ρίχνετε την βανίλια ή το ξύσμα λεμονιού. Στο δεύτερο τη σοκολάτα λιωμένη, στο τρίτο τις φράουλες και στο τέταρτο την μπανάνα και το πεπόνι. Χτυπάτε τα τέσσερα μείγματα και τα παγώνετε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
4) Σερβίρετε το παγωτό σε χωνάκια.
2) Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα χτυπώντας πάντα, αλλά σε πιο χαμηλή ταχύτητα.
3) Αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 6 ώρες και μετά το χωρίζετε σε 4 μέρη. Στο πρώτο ρίχνετε την βανίλια ή το ξύσμα λεμονιού. Στο δεύτερο τη σοκολάτα λιωμένη, στο τρίτο τις φράουλες και στο τέταρτο την μπανάνα και το πεπόνι. Χτυπάτε τα τέσσερα μείγματα και τα παγώνετε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
4) Σερβίρετε το παγωτό σε χωνάκια.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…