
3-4 κουταλιές της σούπας από το ζουμί όπου έβρασαν τα θαλασσινά.
150 Γρ. κρέμα γάλακτος.
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα.
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας προαιρετικά.
1 κρεμμυδάκι λιωμένο στο μπλέντερ.
Αλάτι και άσπρο πιπέρι.
Τσάιβς για το γαρνίρισμα.

1) Βράζετε το ζωμό με το λιωμένο κρεμμυδάκι 3-4 λεπτά και κατόπιν αφήνετε να κρυώσει.
2) Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, την μουστάρδα, τη σάλτσα σόγιας (προαιρετικά) και τέλος αλατοπίπερο και βράζετε για 6 λεπτά, ανακατεύοντας διαρκώς.
3) Σερβίρετε τα θαλασσινά βρασμένα και καθαρισμένα με τη σάλτσα και γαρνίρετε με τσάιβς.
2) Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, την μουστάρδα, τη σάλτσα σόγιας (προαιρετικά) και τέλος αλατοπίπερο και βράζετε για 6 λεπτά, ανακατεύοντας διαρκώς.
3) Σερβίρετε τα θαλασσινά βρασμένα και καθαρισμένα με τη σάλτσα και γαρνίρετε με τσάιβς.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…